Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Bielne Women's Mid - ID: 1020165

LundhagsBielne Women's Mid

Mer info

Mer om Bielne Women's Mid fra Lundhags

Lundhags Bielne W's Mid er en lavskaftet boot med ny tanke på miljøet og en ekslusiv finish og er spesialdesignet for damer. Lundhags Mid modeller er litt lettere og smidigere enn de høye bootsene, og de fleste klarer seg utmerket med det lengre skafter.

Damevarianten av Bielne Mid er fra grunnen konstruert for mindre føtter, kvinnelige kroppsmål og lavere vekt enn herrevarianten. Dette innebærer en mykere såle og dempning. Det gjør Bielne W's Mid til en smidig og luftig boot som tåler hardt bruk, men er en stabil hverdagssko til høsten, vinteren og våren. Navnet Bielne kommer fra en fjelltopp i Jämtland.

 

Egenskaper for Lundhags Bielne W's Mid:

  • Skafthøyde: 19 cm
  • Vekt: 630 gram
  • Last: Opti
  • Lengde på skosnøre: 150 cm
  • Care . rengjøring: 2058021 Nikwax Footwear Cleaning Gel
  • Care - Impregnering; 2058013 Nikwax Waterproffing Liquid Wax for Leather, 2058039 Nikwax Waterproofing Cream Wax for Leather
  • Materiale navn: Certech® 3.0 Cellgummibunn, Skaft i ekologisk fullkornsskinn, Vibram® Traction-såle
 
This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart.  
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Vis alle Fjell & Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!