Contessa Ws Mid R - ID: A004051

LundhagsContessa Ws Mid R

Størrelseguide Mer info

Mer om Contessa Ws Mid R fra Lundhags

Contessa W's Mid fran Lundhags er en tre-lags damesko basert på den klassiske Professional. Skoen er designet spesielt for å passe kvinner. Overdelen er gjort av fullnarvet lær, med fôr av Neopren og microfiber for hard bruk. Slitesterk lav 3-lags sko spesielt utviklet for kvinner som går i tøft terreng der vekt er viktigere enn
beskyttelse. Modellen er basert på professional-skoen og det fullt narvede skinnet gir maksimal slitestyrke. Certech® 3.5 cellegummibunnen på Regular-lesten og Vibram® Soft Traction-sålen er til å stole på når terrenget setter både deg og skoene på prøve.
  • Regular lest med Vibrams Soft Traction-såle
  • Certech 3.5 konstruksjon for å skape en mykere sko som passer for kvinner
Denne skoen har Lundhags regular lest, se størrelsetabell
Egenskaper for Contessa Ws Mid R:
Yttersåle: Gummi
Fôr:
Skafthøyde: 18 cm
Yttermateriale: Skinn/syntetisk
Vekt per støvel: 610 g
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Vis alle Fjell & Tursko

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!