LundhagsForest

Basert på 6 vurderinger
Størrelseguide Mer info

Mer om Forest fra Lundhags

Passer for en bred og rett fot. Lundhags Forest er en klassisk skallstøvel til helårsbruk.
Perfekt for de som har ganske rette og brede føtter. Og som vanlig når det gjelder skallstøvler, er de litt harde i begynnelsen, men sitter som en hanske når du har brukt de en stund.

Når du velger størrelse på støvelen, er det best å måle foten med en tynn strømpe på. Legg til 20 mm og sjekk størrelsesguiden. Har du føtter med ulik størrelse? Velg målet til den største foten. En annen regel er at du skal ha ca. 10 mm å gå på mellom tærne og skotuppen når du har på de sokkene du vanligvis bruker i støvlene.
Egenskaper for Forest:
Yttermateriale: Skinn
Yttersåle: Gummi
Fôr: Nei
Skafthøyde: 27 cm
Varmfôrede: Nei
Vanntett: Nei
Materiale: Syntet/Skinn
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 720 g
The soul of Swedish Lundhags is tradition. In quality, comfort and function. And has been ever since the 1930s when Jonas Lundhag started to make comfortable boots in outstanding quality. And to this day Lundhags are world wide famous for their boots.

Mer fra Lundhags

Vis alle Fjell- og Turstøvler

Karakter 3.5
Basert på 6 vurderinger
Skriv en omtale
Vis alle innlegg
 • Skrevet av Magne Harstad 31-05-2015
  Jeg har brukt Lundhags i mange år .Støvelen er meget god å gå i og faktisk den eneste støvelen jeg kan bruke men sålen er alt for dårlig samt tåkappen er også meget dårlig. Det første som ryker er tåkappen og fremst på sålen. Sålen er så nedslipt og tynn fremst på tåen at det er ingen ting å slite på En høst på reinsjakt så er det bare å kaste i søpla for da er det hull og vann kommer inn. Når produktet er så dårlig at en må kjøpe 1 par pr år så bør fabrikken ta dette alvorlig. Jeg må nå kjøpe meg ett nytt par igjenn skall jeg gå de inn til i August
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!