Jorm 1/2 Bib Pant - ID: A004075

LundhagsJorm 1/2 Bib Pant

Mer info

Mer om Jorm 1/2 Bib Pant fra Lundhags

Jorm 1/2 Bib er en helt ny hybridkonstruksjon som er optimalisert for skiturer og andre høypulsaktiviteter. Funksjonene gir en kombinasjon av værbeskyttelse og fukttransport. I funksjonsplagget Jorm kombineres Lundhags PolyCotton i stretch med trelagsmaterial – vanntett der det trengs og fuktighetstransporterende der det trengs. Den nederste delen av beina er i tre-lags Eco Storm, forsterket med Keprotec. Ved hoftene, der det fort blir varmt, er det pustendePolyCotton. Bakpartiet er forsterket med slitesterk og behagelig Schoeller stretchmaterialog kan åpnes ved toalettetbesøk eller for lufting. Jorm er en fjellandsby nord i Jämtland, en historisk landsby fylt med eventyr og myter. Egenskaper
Hybrid i LPC mekansik stretch og 3-lags Evo Storm®
Keprotec® forsterkning på nedre ben
Schoeller® stretch bak
Avtakbare hengsler
Høy midje
Toveis glidelås for ventilasjon
Integrert snølås lengst ned på beina
Mobiltelefonlomme
Boot-hook
Boot Loc
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Vis alle Skallbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!