Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Kölen Vest - ID: A004079

LundhagsKölen Vest

Mer info

Mer om Kölen Vest fra Lundhags

Kjølen fra Lundhag er herrevesten for deg som vil ha en riktig varm og lett vest, men samtidig vetat det fins fare for ar jakken av og til kan blir fuktig. Et dunplagg er da ikke det beste, men det finner du her. Kjølen er fylt med polyesterfiber som er håndplukket i lange kanaler. Dette gir stort volum, lav vekt og dunplaggsfølelse, men tørker mye fortere enn dun. Til fordel for funksjon og bevegelighet har jakken et enkelt snitt. Kjølen kan pakkes i en integrert lomme. Kjølen er for øvrig det gamle navnet på fjellkjeden som skiller Norge og Sverige langs hele den
skandinaviske halvøya.

Egenskaper:
Formet krage som forhindrer gnaging mot haken
Dette er herremodellen
Lett og vindtett
Elastisk båndkant i ermene og midjen
To sidelommer
Pakkbar i integrert lomme
Tørker raskt og lett
Isolerende vest med lav vekt
Kjølen er håndfylt med resirkulert polyesterfiber
Vekt: 260 gram
Material:
Light Eco 100 % Resirkulert Polyester med 20D mini ripstop DWR,
48 g/m², fyll: 100 % Polyester
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!