Kölen Women's Vest - ID: A004096

LundhagsKölen Women's Vest

Mer info

Mer om Kölen Women's Vest fra Lundhags

Kölen fra Lundhags er damvest for deg som ønsker en virkelig varm og lett vest, men som samtidig vet at det er en risiko for at vesten av og til blir fuktig. Et dunplagg er da ikke det beste plagget, for det finner du nemlig her. Kölen er fylt med polyesterfibre håndpakket i lange kanaler. Dette gir mye volum, lav vekt og dunplaggsfølelse, men tørker hurtigere enn dun. Til fordel for funksjon og bevegelse har vesten et enkelt og rett snitt. Kölen kan pakkes sammen i en integrert lomme. Kjølen er for øvrig det gamle navnet på fjellkjeden som skiller Norge og Sverige langs hele den
skandinaviske halvøya.

Egenskaper:
Formet krage som forhindrer at det gnager mot haken
Dette er damemodellen
Lett og vindtett
Elastisk båndkant i ermene og midjen
To sidelommer
Kan pakkes sammen i integrert lomme
Tørker raskt og lett
Isolerende vest med lav vekt
Kjølen er håndfylt med resirkulert polyesterfiber
Vekt: 220 gram
Material:
Light Eco 100 % Resirkulert Polyester med 20D mini ripstop DWR,
48 g/m², fyll: 100 % Polyester
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!