Lundhags Bukser - The soul of Swedish Lundhags is tradition. In quality, comfort and function. And has been ever since the 1930s when Jonas Lundhag started to make comfortable boots in outstanding quality. And to this day Lundhags are world wide famous for their boots.

Lundhags Bukser

(106 varer)

Når det gjelder klær, har hvert individ ulike og unike behov. Lundhags har en lang tradisjon på friluftklær, og i løpet av årene har de utviklet et bredt utvalg av bukser. Uansett passform og prestasjon, kan Lundhags bukser gi deg alt du trenger. Det er viktig å bruke klær som både er komfortable og passer kroppen din bra nok til å utføre den aktiviteten du vil. Det er her Lundhags sine bukser kommer på banen. Lundhags har utviklet en rekke serier med bukser med varierende egenskaper, alt fra helgeturen til den lange tunge fjellturen. Tilbakevendende egenskaper i Lundhags bukser er at de er slitesterke med forsterkninger på utsatte deler. Stretch-paneler på rumpa, grenen og knærne. Generøst med lommer. All impregnering er uten fluorkarboner.

Lundhags damebukser

Lundhags bukser for damer holder samme høye kvalitet som herrebuksene, men er litt mer tilpassede for kvinner. Det som vanligvis skiller modellene fra hverandre, er at damemodellene har et litt mer moderne snitt, og er litt lavere i midjen.

Lundhags shorts

Lundhags shorts er laget for litt røffere tak enn vanlige shorts. Lundhags sine shortsmodeller har også høy funksjonalitet. De har generøse stretch-partier for maksimal bevegelse til de fleste aktiviteter. Fokuset ligger på multifunksjonalitet og øko-fokus. De laget perfekte shorts for et aktivt friluftsliv.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!