Lundhags Bukser & Shorts - Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Lundhags Bukser & Shorts

(151 varer)

Når det gjelder klær, har hvert individ ulike og unike behov. Lundhags har en lang tradisjon på friluftklær, og i løpet av årene har de utviklet et bredt utvalg av bukser. Uansett passform og prestasjon, kan Lundhags bukser gi deg alt du trenger. Det er viktig å bruke klær som både er komfortable og passer kroppen din bra nok til å utføre den aktiviteten du vil. Det er her Lundhags sine bukser kommer på banen. Lundhags har utviklet en rekke serier med bukser med varierende egenskaper, alt fra helgeturen til den lange tunge fjellturen. Tilbakevendende egenskaper i Lundhags bukser er at de er slitesterke med forsterkninger på utsatte deler. Stretch-paneler på rumpa, grenen og knærne. Generøst med lommer. All impregnering er uten fluorkarboner.

Lundhags damebukser

Lundhags bukser for damer holder samme høye kvalitet som herrebuksene, men er litt mer tilpassede for kvinner. Det som vanligvis skiller modellene fra hverandre, er at damemodellene har et litt mer moderne snitt, og er litt lavere i midjen.

Lundhags shorts

Lundhags shorts er laget for litt røffere tak enn vanlige shorts. Lundhags sine shortsmodeller har også høy funksjonalitet. De har generøse stretch-partier for maksimal bevegelse til de fleste aktiviteter. Fokuset ligger på multifunksjonalitet og øko-fokus. De laget perfekte shorts for et aktivt friluftsliv.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!