Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Sockpack Trekking - ID: 1142019

LundhagsSockpack Trekking

Mer info

Mer om Sockpack Trekking fra Lundhags

Lundhags Sockpack Trekking er en 2-pakk strømper med Outdoor Mid Sock og Liner Sock. En god kombinasjon for en god følelse i støvlene.

Outdoor Mid Sock er en klassisk strømpe for uteaktiviteter. Frottéforsterket i hæl- og tåpartiet for økt holdbarhet og komfort. Tynnere over med luftkanaler for bedre ventilasjon. Ribbet lycra rundt foten og spesialstrikking ved ankelen for bedre passform. 67 % ull, 32 % polyamid og 1 % lycra.

 

Liner Sock brukes først og fremst i kombinasjon med tykkere strømper for å unngå gnaging i støvlene, men fungerer så klart alene også. Fortynnet i ankelen for bedre komfort. 80 % merinoull, 19 %polyamid og 1 % lycra.

Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Vis alle Tursokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!