LundhagsVandra Mid

  Vandra Mid - ID: A007943

  Basert på 1 vurdering
  Størrelseguide Mer info

  Mer om Vandra Mid fra Lundhags

  Vandra Mid fra Lundhags er et par støvler for herrer som passer til vandringen.
  Egenskaper for Vandra Mid:
  Yttermateriale: Skinn/Gummi
  Yttersåle: Gummi
  Fôr: Nei
  Skafthøyde: 22 cm
  Varmfôrede: Nei
  Materiale: Syntet/Skinn
  Pigger: Ja
  Vekt per støvel: 730 g
  The soul of Swedish Lundhags is tradition. In quality, comfort and function. And has been ever since the 1930s when Jonas Lundhag started to make comfortable boots in outstanding quality. And to this day Lundhags are world wide famous for their boots.

  Mer fra Lundhags

  Vis alle Fjell- og Turstøvler

  Karakter 5.0
  Basert på 1 vurdering
  Skriv en omtale
  Vis alle innlegg
  • Skrevet av Peter Larsen 27-06-2017
   Dette er tredje paret fjellsko jeg prøver etter å ha feilet med crispi besseggen i str 43 (trange og med en hæl som ga gnagsår) og noen hagløfs i str 43 som var veldig trange og pustet dårlig. Jeg kan vel ikke si at lundahgs puster for det gjør de ikke i den nedre delen men allikevel så opplever jeg ikke det som noe problem. kanskje de puster i den delen som er av ett enkelt lag skinn? De er fantastiske. Lette, stødige og romslige for det jeg vil kalle en normal fotbredde. Jeg legger i en ykkere såle om sommeren når jeg vil gå uten tykke sokker. Å gå i myrer med disse er fantastisk. -du blir ikke våt. Nå var jeg nettopp å fisket i ei elv i pøsregn og vadet og herjet. Da var jeg litt fuktig oppe på vristen. Da kommer fordelen foran gore-tex virkelig til sin rett: de tørker veldig rakst foran bålet. Er du sløv med skopuss da er disse skoene for deg. Er du lei av våte goretex sko som aldri tørker (og heller ikke puster noe særlig) så prøv disse! opti lesten må jeg ha i lundhags da forest blir for trange over nedre del av vristen når jeg går ned på huk. For øvrig er det veldig god kvalitet og noe som kan minne om håndlagde sko. supplerer du med gamasjer på lange dagsmarsjer i pøsregn så blir du ikke våt. det er skinn/lær innerst, under cellegummien men du får aldri følelsen av å gå i skinnsko men på den andre siden så får du følelsen av å gå i noe du kan stole på. Har ikke outnorth gratis retur? -kjøp et par og prøv dem på. du finner raskt ut om de passer. De har holdt formen og samme stabilitet som da de var nye etter snart to år.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!