X-Arc Women's - ID: 00454

LundhagsX-Arc Women's

Mer info

Mer om X-Arc Women's fra Lundhags

Lundhags X-Arc er en skistøvel i damemodell som passer til BC-binding og har vanntett Veratex-membran. Les mer nedenfor om skistøvelen X-Ark for damer.

Lundhags X-Arc er en lett, smidig og stabil støvel som sitter perfekt fra første stavtak. En velprøvd klassiker med smalere jentelest som fungerer både for turski og langturskøyter. X-Arc passer til Rottefella BC-bindinger. Systemet er beregnet på aking med løs hæl for deg som har oppdaget sjarmen ved det. X-Arc er svært lett og gir god støtte til ankelen samt fungerer også utmerket som skistøvel. En lett vattert og halvhøy modell med stoppet skaft i Costo-materiale med vanntett Veratex-membran holder føttene tørre og gir maksimal støtte og komfort. X-arc har forsterket tåparti som holder til lang tids aking og teipede sømmer. Kombiner med skøytene BC, Nordic eller T-erminator, så får du en superlett kombinasjon.

 

Spesifikasjoner:

  • Shaft height: 18 cm
  • Weight: 700 grams
  • Opti-last
  • VeraTex-membrane
  • Rottefella BC compatability 

 

Egenskaper for X-Arc Women's:
Removable insole: Ja
Ånden til svenske Lundhags er tradisjon, skapt med kvalitet, komfort og funksjon. Slik har det vært helt siden 30-tallet, da Jonas Lundhag begynte å skape komfortable tursko med enestående kvalitet. Og til dags dato er Lundhags verdensberømte for sine tursko.

Mer fra Lundhags

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!