Madshus

-
Høy kvalitet og fokus på detaljer har vært kjennetegn hos Madshus i over 100 år. Allerede i 1906 begynte Martin Madshus å produsere ski hjemme på gården i Vardal. 20 år senere vant for første gang en løper med madshusski en OL-medalje. I dag produserer Madshus skistøvler, staver og ski der kvalitet og prestasjon er nøkkelord.

Madshus

(17 varer)

Helt siden 1906 har Madshus produsert ski og skifjellstøvler, noe som vitner om både høy kvalitet og solid erfaring innen bransjen. I 2010 ble Madshus den første produsenten til å fjerne PVC fra alle støvlene sine for å bidra til mindre negativ miljøpåvirkning. Hos Outnorth finner du størsteparten av Madshus’ høykvalitative skiutstyr, alt fra ski til fjellstøvler og tilbehør.

Madshus Empower

Madshus ligger ikke bare langt fram når det kommer til utviklingen av teknisk skiutstyr, men er også i forkant på den digitale fronten. Applikasjonen Madshus Empower hjelper skiløpere verden over til å velge riktig ski ved å lese av personlige profil og valg av ski. Takket være denne informasjonen hjelper deretter applikasjonen til med å optimere skituren til den det gjelder. Mer om Madshus Empower finner du på Madshus’ hjemmeside.

Verdens eldste skiprodusent

Madshus er den produsenten av ski som har eksistert lengst på markedet av nåværende foretak innen bransjen. Også i dag står Madshus sterkt som et av verdens ledende foretak innen langrennskigåing og ligger i forkant når det gjelder innovasjon og utvikling på området. Ta en kikk på deres sortiment her og finn ditt optimale skiutstyr!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!