Mammut

-
I løpet av sine 150 år i bransjen har sveitsiske Mammut fått tid til å etablere seg som dedikerte til sitt slogan "By mountaineers, for mountaineers". Klær og utstyr i utrolig god kvalitet har gjort Mammut populært.

Mammut

(101 varer)

Mammut er et sveitsisk selskap som har produsert alpinutstyr i over 150 år. I starten produserte familieselskapet tradisjonelt klatreutstyr som rep og vinsjer, og solgte produktene bare lokalt. I dag har Mammut over 500 ansatte, og er representert i Tyskland, Norge, Øst-Asia og USA – og hos oss på Outnorth, så klart.

Med tilbakemeldinger fra erfarne alpinister utvikler Mammut høyteknologisk utstyr for vandring, klatring, fjellklatring og skiløping. Ettersom produktutviklerne bygger på kundenes tilbakemeldinger, garanterer Mammut at alt verktøy og alle klær har høykvalitative egenskaper.

Mammut ski apparel

Mammuts skiutstyr bygger på lange tradisjoner og mye erfaring i kombinasjon med ny teknologi. Samarbeidet med skiløpere gjør at man hele tiden utvikler produktene og sikter høyere. Kvalitet, innovasjon og funksjonalitet er Mammuts stikkord. Klærne bygger på lag-på-lag prinsippet, og derfor har man utviklet en serie for basisplagg, en serie for softshell og en tredje serie for hardshell. Basert på dette grunnlaget har man skapt utstyr som takler tøffe værforhold og høy aktivitet.

Alpinsikkerhet og skredutstyr

Mammut har i flere år jobbet engasjert med sikkerhetsspørsmål. Gjennom opplæring og ulykkesforebygging streber man etter å øke sikkerheten for alle vintersportutøvere.

Utstyr som sko, ryggsekker og soveposer tar utgangspunkt i de mest essensielle behovene, uten å fire på kravene når det gjelder funksjon og komfort. Ryggsekkene skal være bekvemme å bære, og derfor finnes det flere modeller som kan tilpasses ulike rygger.

Mammuts sovesystem er utviklet for å gi en god natts søvn, uansett vær. Soveposene er inndelt i ulike serier som er tilpasset etter temperatur, område og behov. Mammut garanterer teknologiske produkter av høy kvalitet som er allsidige og lette å bære og pakke. Utstyr fra Mammut gjør at du kan føle deg trygg, både i slalåmbakken og oppe på det kalde fjellet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!