Flip Removable Airbag 3.0 - ID: A035691

MammutFlip Removable Airbag 3.0

Mer info

Mer om Flip Removable Airbag 3.0 fra Mammut

Flip Removable Airbag 3.0 fra Mammut er en skiryggsekk som passer til toppturen.
Patron følger ikke med: Kun kompatibel med patroner fra Mammut eller Snowpulse

Fly med skredsekk:
Generelt er det mulig å transportere skredsekker fra Mammut og Snowpulse med fly. Trykkpatronene som brukes i skredryggsekker, er klassifisert som farlig gods. Spesielle bestemmelser gjelder derfor dersom du ønsker å ta dem med deg på et fly. Transport av trykkpatroner styres av Den internasjonale organisasjonen for lufttransport (IATA). Under normale omstendigheter har enkeltpersoner ikke lov til å frakte farlig gods om bord i et fly. Airbag-trykkpatroner omfattes imidlertid av en spesiell IATA-forskrift som tillater én patron per person. Disse spesialbestemmelsene er oppført i IATA-tabell 2.3A

IATA-godkjenning:
Skredsekk og patroner kan transporteres (patron ikke-påfyllbar 300 bar stål, karbonpatron ikke-påfyllbar 300 bar, patron påfyllbar 207 bar alu) med følgende betingelser: – Én skredsekk og én patron per person – Trykkpatronen må være fylt med klasse 2.2-gass (alle patroner fra Mammut/Snowpulse er fylt med klasse 2.2-gass) – Trykkpatronen må ikke transporteres separat fra skredsekken. Patronen må transporteres i den tiltenkte skredsekken. – Den skal pakkes på en måte som forhindrer utilsiktet aktivering (patronen må ikke skrus inn i kollisjonsputesystemet) – Kollisjonsputen skal være utstyrt med trykkavlastningsventil (alle Mammuts/Snowpulses kollisjonsputesystemer er utstyrt med trykkavlastningsventil) – Det kreves godkjenning fra flyselskapet – skredsekken og patronen kan transporteres i håndbagasjen eller som innsjekket bagasje.

Før du bestiller flyreise, må du informere flyselskapet om at du planlegger å ta med en patron om bord. Send det aktuelle patrondatabladet til flyselskapet i forveien, sammen med utdraget fra IATA-tabell 2.3A

Vi anbefaler at du transporterer skredsekken som innsjekket bagasje. Før du gjør dette, plasserer du patronen i det medfølgende rommet. Skru på beskyttelseslokket på patronen før du transporterer den. Sett i patronen med en utskrift av patrondatabladet og IATA 2.3A-tabellen.

VIKTIG: Til tross for IATA-godkjenning har alle flyselskaper rett til å nekte å transportere patronen.

Les mer: Produktblad

Egenskaper for Flip Removable Airbag 3.0:
LavineryggsekkJa
Pakkevolum: 22 L
Vekt: 1910 g
Yttermål cirka (b x d x h): 25,5 x 21 x 54 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Snølås: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Glidelås
Frontåpning: Nei
Bunnåpning: Nei
Ryggåpning: Ja
Organizer: Nei
I løpet av sine 150 år i bransjen har sveitsiske Mammut fått tid til å etablere seg som dedikerte til sitt slogan "By mountaineers, for mountaineers". Klær og utstyr i utrolig god kvalitet har gjort Mammut populært.

Mer fra Mammut

Vis alle Skiryggsekk

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!