Kids' Wool Socks - ID: A049603

Marius KidsKids' Wool Socks

Mer info

Mer om Kids' Wool Socks fra Marius Kids

Kids' Wool Socks er ullsokker med Marius® mønster fra Marius Kids. Sokkene sitter godt på foten og holder barnas føtter varme og tørre hele dagen. 80% ull i kombinasjon med spandex og nylon gir en holdbar og teknisk god sokk for både store og små føtter.
Materiale: 80 % ull, 12 % nylon, 6 % akryl, 2 % elastan
Egenskaper for Kids' Wool Socks:
Skafthøyde: Medium
Kompresjon: Nei
Merket med venstre/høyre: Nei
Materiale: Ull/Syntetisk
Nordic Kids AS designer plagg med det kjente og kjære norske Marius® mønsteret under varemerket Marius Kids. Marius® mønsteret er et beskyttet design fra 1953. Det er det mest strikkede mønsteret i Norge og er i dag et symbol på nordmenns begeistrede forhold til turer i skog og mark. Marius Kids ull kolleksjon er et helnorsk design med hovedfokus på kvalitet, brukervennlighet og komfort. Ull er 100 % fornybart og naturlig, og er derfor en av våre mest bærekraftige materialressurser. Ull er pustende og absorberer fuktighet og dens mange gode egenskaper er perfekt for aktive barn og unge.

Mer fra Marius Kids

Vis alle Hverdagsokker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!