Marker

-
Under 50-tallet ble den første kommersielle selvutløsende skibindingen introdusert. Det var den innovative skipioneren Hannes Marker som sto som grunnlegger for foretaket. I dag produserer Marker hjelmer, goggles og beskyttelser i tillegg til skibindinger.

Marker

(7 varer)

Velg riktig skibinding

Ski uten bindinger er som en ispinne uten is. Det er viktig å velge riktig binding avhengig av hvilke ski du har behov for. Man kan dele opp bindinger i tre kategorier: Alpinbindinger, hybridbindinger og tech-bindinger. Tenk på at én type binding ikke er riktig for alle, sørg derfor for å vurdere behovene dine, samt å gjøre litt research på emnet før du kjøper.

Bindingenes primære funksjon er å frigjøre skoen fra skien i tilfelle at du utsettes for unormal eller kraftig belastning, slik at du ikke skader deg eller for eksempel ramler. Det er viktig for å opplevelsen og sikkerheten din at du har riktige skibindinger og utstyr.

Bindinger fra Marker

Blant sortimentet fra Marker finner du Squire 11,90 mm white/black. En lett og populær alpinbinding som er laget for lettere skigåing. Bindingen har regulerbar tåhøyde og 90 mm skistopper. Du kan også sjekke ut Griffon 13,110 mm black, en alpinbinding som passer de fleste skigåere.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!