Badile - ID: 4290

MeindlBadile

Mer info

Mer om Badile fra Meindl

En genuin støvel i lær av høy kvalitet. Meindl Badile er slitesterk, komfortabel og moteriktig. Meindl Badile er en genuin støvel med noe lengre skaft. Selvfølgelig ekte lær og en vibramsåle. Bra stabilit med andre ord. Passer både til vandring og andre friluftsaktiviteter men er akkurat like pen å ha i byen. Synes vi ihvertfall. Badile har dobbelsøm, dvs. at skaftet og sålen er sydd sammen med to separate sømmer noe som gjør at støvelen blir mer slitesterk og følger deg veldig lenge. Skaftet er fôret oppover og sitter skikkelig godt.
 
Egenskaper for Meindl Badile:
Vekt: 750 g (8)
Materiale i skaft: 100% Sil-Nubuck lær
Materiale innvendig: 100% lær
Innvendig såle: AIR-ACTIVE® SOFT PRINT {drysole}
Såle: Meindl Multigriff® by Vibram® med luftputer
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!