MeindlBadile

Mer info

Mer om Badile fra Meindl

En genuin støvel i lær av høy kvalitet. Meindl Badile er slitesterk, komfortabel og moteriktig. Meindl Badile er en genuin støvel med noe lengre skaft. Selvfølgelig ekte lær og en vibramsåle. Bra stabilit med andre ord. Passer både til vandring og andre friluftsaktiviteter men er akkurat like pen å ha i byen. Synes vi ihvertfall. Badile har dobbelsøm, dvs. at skaftet og sålen er sydd sammen med to separate sømmer noe som gjør at støvelen blir mer slitesterk og følger deg veldig lenge. Skaftet er fôret oppover og sitter skikkelig godt.
 
Egenskaper for Meindl Badile:
Vekt: 750 g (8)
Materiale i skaft: 100% Sil-Nubuck lær
Materiale innvendig: 100% lær
Innvendig såle: AIR-ACTIVE® SOFT PRINT {drysole}
Såle: Meindl Multigriff® by Vibram® med luftputer
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell- og Turstøvler

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 
  Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex. Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!