Barbados GTX - ID: 88337031

MeindlBarbados GTX

Mer info

Mer om Barbados GTX fra Meindl

Meindl Barbados GTX er Meindls mest populære herresko. Barbados er en klassisk lavsko som inneholder Gore-Tex-fôr.

På Meindl Barbados GTX er det voksede nubucklæret av en kraftig kvalitet som tåler både regn og snøslaps. Skoen er fotriktig og kan brukes til både jobb og fritid.

 

Gore-Tex®-fôr for vanntette sko. Meindls Air-Active-system gir et tørt og behagelig fotklima. Dempet gummiprofilsåle med solid mønster.

Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!