Borneo Lady PRO MFS - ID: 2406

MeindlBorneo Lady PRO MFS

Mer info

Mer om Borneo Lady PRO MFS fra Meindl

Meindl Borneo Lady Pro MFS er et par støvler fra Meindl med lavere skaft, noe som gjør dem lette og smidige. Skoen er stabil og skinnfôret, noe som gir god komfort og lang holdbarhet.

Meindl Borneo Lady Pro MFS har smalere lest enn herremodellen. Finnes nå med MFS - Memory Foam System - et skum som former seg etter foten ved hjelp av kroppstemperaturen og gir perfekt passform. Støvelen anbefales til dagsturer i både naturen og byen. Skinnfôr gir den spesielle skinnkomforten. Meindls Air-Active-system gir et tørt og behagelig fotklima. Digafix snøresystem for stabil festing av hæl og vrist. MFS for individuell passform. Vibram®-såle med Meindl Multigrip-mønster. Meindls "rullesåle" gir bekvem og avlastende gange selv i tøft terreng.

 

Vekt: 590 g (str. 4,5) 

Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!