MeindlDovre Men's Extreme Gore-Tex

Dovre Men's Extreme Gore-Tex - ID: 2801

Størrelseguide Mer info

Mer om Dovre Men's Extreme Gore-Tex fra Meindl

Meindl Dovre Extreme nubuck er en høy, svært stabil jakt- og turstøvel i beste narvlær. Dovre Extreme er en forbedret versjon av vår populære jaktmodell Dovre PRO; den har bredere lest og en noe hardere såle.

Meindl Dovre Extreme nubuck har en robust kalosjering som gir god beskyttelse i steinet terreng og Digafix snøresystem for feste av hæl og vrist.

 • Gummikalosjering for beskyttelse i steinet terreng.
 • Meindls Air-Active-system for et tørt og behagelig fotklima.
 • Digafix snøresystem for stabil festing av hæl og vrist.
 • Vibram®-såle med Meindl Multigrip-mønster.
 • Meindls "rullesåle" gir bekvem og avlastende gange selv i tøft terreng.

Egenskaper for Dovre Men's Extreme Gore-Tex:
Yttersåle: Gummi
Fôr:
Yttermateriale: Skinn
Membran: GORE-TEX
Vekt per støvel: 980 g
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 
  Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex. Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!