MeindlIsland Lady Active Mfs

  Island Lady Active Mfs - ID: 2814

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Island Lady Active Mfs fra Meindl

  Meindl Island Lady MFS Active er en oppdatert versjon av den klassiske Island-støvelen. Den nye MFS Active byr på et nytt Gore-Tex-fôr, bedre ventilasjon, mer stabilt snøresystem og en nyutviklet MFS-såle som former seg etter foten og øker komforten. Meindl Island har solgt i over 1 million eksemplarer og har fått mange utmerkelser og toppkarakterer, noe som har gjort den til en av de mest populære støvlene på markedet.

  Island Lady MFS Active er en vanntett Gore-Tex-støvel tilpasset kvinner på tur med tung oppakning. Støvelen fungerer utmerket året rundt i kombinasjon med en tykkere strømpe om vinteren.
  Både skaft og såle er utstyrt med MFS (Memory Foam System) som er et spesielt skum som former seg etter vristen og foten og gir en personlig passform i hele støvelen. Støvelen beholder formen til neste gang du bruker den.

  For lengst mulig levetid anbefaler vi at du pleier støvlene med Meindl Sportwax.

  Egenskaper for Island Lady Active Mfs:
  Yttersåle: Gummi
  Fôr:
  Yttermateriale: Skinn
  Membran: GORE-TEX
  Vekt per støvel: 700 g
  Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

  Mer fra Meindl

  Vis alle Fjell- og Turstøvler

  • Miljø og etikk

   Blank
   Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 
   Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex. Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!