Klosters Identity - ID: A005475

MeindlKlosters Identity

Mer info

Mer om Klosters Identity fra Meindl

Klosters Identity er en ganske unik boot fra tyske Meindl. Og med unik, mener vi at ikke bare er den sjelden, men produksjonen kan også identifiseres ved hvert steg, hele veien tilbake til hvor læret kommer fra. Alt dette for at du skal kunne velge et førsteklasses produkt som garantert holder hva det lover med tanke på miljøhensyn og kvalitet. Egenskaper:
Unikt id.nummer i toppen på hver støvel
Anilinlær som har bevart lærets naturlige struktur og følelse
Innvendig fôret med krom-fritt lær
Meindl Multigrip 3 såle fra Vibram
Klassisk dobbelsømmet konstruksjon
Herlig demping
Beleilig for trekking og lange vandringer i lett til middels vanskelig terreng
Vekt: 740 gram
Herremodell
 
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!