Lappland GTX - ID: A005474

MeindlLappland GTX

Mer info

Mer om Lappland GTX fra Meindl

Lappland GTX fra tyske Meindl er en kvalitetsstøvel fôret med Gore-Tex Performance Comfort-fôr. Den passer både til menn og damer, er velegnet for lettere gåturer og som en god og varmende støvel hvor som helst, når som helst. Egenskaper:
Naturfarget semsket skinn og netting
Vanntette og ventilerende
Gore-Tex Performance Comfort sikrer gode pusteegenskaper og passer på at dine føtter forblir tørre
Meindel Air-Active såle demper og gir komfort
Vibram Urban Walker yttersåle holder grepet
Vekt: 640 gram 
 
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!