Nauders GTX - ID: A006262

MeindlNauders GTX

Mer info

Mer om Nauders GTX fra Meindl

Nauders GTX fra tyske Meindl er en smidig, høykvalitets og varmfôret vinterstøvel med fôr av lammeull og GORE-TEX for varme og vanntetthet. Overdelen er i sliterobust vokset nubuck-lær og innersålen er av lammeull og kork. Passer som en svært kompetent hverdagsstøvel under vinteren, eller for de fleste vinteraktiviteter. Egenskaper:
Meindl Wikker Hiker yttersåle for bra grep
Romslig komfortsåle
Herremodell
Oversko: Vokset Nubuck
Fôr: Gore-Tex Insulated Comfort footwear
Vanntett med pusteegenskap 
Vekt: 660 gram
Skafthøyde ca 11 cm
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!