Nauders Lady GTX - ID: A006261

MeindlNauders Lady GTX

Mer info

Mer om Nauders Lady GTX fra Meindl

Nauders Lady GTX fra tyske Meindl er en smidig, høykvalitets og varmfôret vinterstøvel med fôr av lammeull og GORE-TEX for varme og vanntetthet. Overdelen er i sliterobust vokset nubuck-lær og innersålen er av lammeull og kork. Passer som en svært kompetent hverdagsstøvel under vinteren, eller til de fleste vinteraktiviteter. Egenskaper:
Meindl Wikker Hiker yttersåle for bra grep
Romslig komfortsåle
Damemodell
Oversko: Vokset Nubuck
Fôr: Gore-Tex Insulated Comfort footwear
Vanntett med pusteegenskap 
Vekt: 610 gram
Skafthøyde ca 11 cm
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!