Performance Gtx - ID: 3540

MeindlPerformance Gtx

Størrelseguide Mer info

Mer om Performance Gtx fra Meindl

Meindl Performance er en høy, svært stabil skinnstøvel med Gore-Tex®. Læret i Performance er skåret i ett stykke, noe som gir høy slitestyrke.

Meindl Performance-støvelen er perfekt til jakt og turer og er blitt populær blant yrkesutøvere som militære, vektere og politi. Meindls Air-Active-system for et tørt og behagelig fotklima. Vibram®-såle med Meindl Multigrip-mønster. Meindls "rullesåle" gir bekvem og avlastende gange selv i tøft terreng.

Egenskaper for Performance Gtx:
Yttersåle: Gummi
Fôr:
Yttermateriale: Skinn
Membran: GORE-TEX
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!