Revolution Sock - ID: A005957

MeindlRevolution Sock

Mer info

Mer om Revolution Sock fra Meindl

Ekstra tørre og freshe strømper! Merinoullstrømper fra Meindl som gir deg tørre og varme føtter ved å skape en bedre luftfuktighet som transporterer ut fukten til utsiden. Med patenterte ventilasjonskanaler på undersiden, sømløshæl, ekstra snørerstikking rundt fotleddet med beskyttelse for ankelkulen og harmyke snører uten gummitråder i skaftavslutningen. Størrelsersguide:S: 36-39M: 40-43L: 44-47  Revolution Sock Dry er en strømpe som gir deg tørre og varme føtter gjennom
en bedre luftfuktighet som transporterer ut fukten til utsiden. De er
laget i merinoull og tørr fiber som gjør dem lett håndterlige og
slitesterke. Med patenterte ventilasjonskanaler på undersiden, sømløs
hæl, ekstra snørestrikk rundt fotledd med beskyttelse for fotknøl, samt
myke snøringer uten gummitråder i skaftenden.

 

Materiale:
44% new merino wool
26% polypropylene
23% polyamid
5% cotton
2% elastan
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Hverdagsokker

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!