Vakuum Hiker Lady - ID: 882827

MeindlVakuum Hiker Lady

Mer info

Mer om Vakuum Hiker Lady fra Meindl

Meindl Vakuum Hiker Lady er en lett og bekvem støvel til hverdagsbruk og lettere turgåing. Les mer nedenfor om Vakuum Hiker Lady. Vakuum Hiker Lady er spesialutviklet for hverdagsbruk og lettere turgåing. Like stabil som en vanlig turstøvel, men med lavere vekt, noe som gjør den smidig og bekvem.
 • Overside i vokset nubucklær
 • Vanntett Gore-Tex-membran
 • Vibram yttersåle med dempning i PU
 • Vekt: ca. 550 gram
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

  Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

  Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!