MeindlVakuum Men GTX

  Vakuum Men GTX - ID: 2844

  Mer info

  Mer om Vakuum Men GTX fra Meindl

  Meindl Vakuum Men GTX er Meindls nyhet Vakuum Men GTX inneholder skummet MFS som ved hjelp av kroppstemperaturen formes perfekt etter akkurat din fot. Med Meindl Vakuum Men GTX får du en sko som sitter som støpt, med bevart støttefunksjon. Vakuum Men GTX er vanntett og passer godt til enkle dagsturer og til lettere og middels vanskelige turer.
  Gore-Tex®-fôr for vanntette sko.

  Meindls Air-Active-system gir et tørt og behagelig fotklima.
  Digafix snøresystem for stabil festing av hæl og vrist.

  MFS Vakuum for individuell og perfekt passform.

  Vibram®-såle med Meindl Multigrip-mønster.

  Meindls "rullesåle" gir bekvem og avlastende gange selv i tøft terreng.
  Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

  Mer fra Meindl

  Vis alle Fjell- og Turstøvler

  • Miljø og etikk

   Blank
   Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 
   Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex. Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!