Vakuum Men GTX - ID: 2844

MeindlVakuum Men GTX

Mer info

Mer om Vakuum Men GTX fra Meindl

Meindl Vakuum Men GTX er Meindls nyhet Vakuum Men GTX inneholder skummet MFS som ved hjelp av kroppstemperaturen formes perfekt etter akkurat din fot. Med Meindl Vakuum Men GTX får du en sko som sitter som støpt, med bevart støttefunksjon. Vakuum Men GTX er vanntett og passer godt til enkle dagsturer og til lettere og middels vanskelige turer.
Gore-Tex®-fôr for vanntette sko.

Meindls Air-Active-system gir et tørt og behagelig fotklima.
Digafix snøresystem for stabil festing av hæl og vrist.

MFS Vakuum for individuell og perfekt passform.

Vibram®-såle med Meindl Multigrip-mønster.

Meindls "rullesåle" gir bekvem og avlastende gange selv i tøft terreng.
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!