Vitalis Men - ID: 5149

MeindlVitalis Men

Mer info

Mer om Vitalis Men fra Meindl

Meindl Vitalis er en god kvalitetslavsko i ekte lær. Svært god komfort takket være smidig naturmateriale. Les mer nedenfor om Meindl Vitalis.

Egenskaper for Vitalis:

 • Lær på utside og innside for maksimal komfort og kvalitet
 • Holder føttene varme og tørre selv på regnfulle dager
 • Distinkt 'avrullende' såle som gjør at du orker å gå hele dagen
 • Vattert innersåle med comfort fit
 • Utmerket jobbsko! 

 

Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer. Hos Outnorth finner du jaktstøvler og sko i ulike modeller og design, avhengig av dine behov.

Mer fra Meindl

Vis alle Tursko

 • Miljø og etikk

  Blank
  Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

  Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

  Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!