Women's Island Lady MFS - ID: 2814

MeindlWomen's Island Lady MFS

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Island Lady MFS fra Meindl

Meindl Island Lady MFS Active er en oppdatert versjon av den klassiske Island-støvelen. Den nye MFS Active byr på et nytt Gore-Tex-fôr, bedre ventilasjon, mer stabilt snøresystem og en nyutviklet MFS-såle som former seg etter foten og øker komforten.
Meindl Island har solgt i over 1 million eksemplarer og har fått mange utmerkelser og toppkarakterer, noe som har gjort den til en av de mest populære støvlene på markedet.

Island Lady MFS Active er en vanntett Gore-Tex-støvel tilpasset kvinner på tur med tung oppakning. Støvelen fungerer utmerket året rundt i kombinasjon med en tykkere strømpe om vinteren.
Både skaft og såle er utstyrt med MFS (Memory Foam System) som er et spesielt skum som former seg etter vristen og foten og gir en personlig passform i hele støvelen. Støvelen beholder formen til neste gang du bruker den.

For lengst mulig levetid anbefaler vi at du pleier støvlene med Meindl Sportwax.

Blank
Egenskaper for Women's Island Lady MFS:
Lest: Normal
Skafthøyde: Medium
Yttersåle: Gummi
Fôr: Syntetisk
Yttermateriale: Skinn
Varmfôrede: Nei
Membran: GORE-TEX
Vanntett: Ja
Vannavvisende: Ja
Pigger: Nei
Vekt per støvel: 700 g
Meindl står for innovasjon, tradisjon, kvalitet og håndverk. I over tre hundre år har familien Meindl produsert sko i byen Kirchanschöring i Sør-Tyskland. Det er ikke mindre enn ni generasjoner, og i dag er det brødrene Lars og Lukas Meindl som driver virksomheten. Meindl forbindes kanskje først og fremst med vandrings- og jaktstøvler, men blant utvalget finner du mye mer.

Mer fra Meindl

Vis alle Fjell & Tursko

  • Miljø og etikk

    Blank
    Miljø: Skoene produseres med så lite bruk av kjemikalier som mulig. Garves kun med vann, ingen kjemikalier som det vanligvis er i garverier.

    Dyr: Meindl eier bondegårdene selv og kundene kan spore nøyaktig hvilke dyr og hvilket garveri skoene deres har blitt produsert. Ullen som finnes i visse fôr kjøpes fra Gore-Tex.

    Etikk: Nesten alle lærprodukter produseres i Tyskland og tyske lover følges. Visse sko produseres i Kina.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!