Mons Royale

-
Ved Lake Wanaka på New Zealand skaper Mons Royale funksjonelle og trendy klær. Klær som er skapt for at man skal kunne ha dem nærmest kroppen, produsert av merinoull som hjelper til å holde kroppen varm uten at man svetter. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Mons Royale blir flittig brukt av verdens beste sportsatleter – til og med det olympiske laget fra New Zealand bærer Mons Royale nærmest huden. Gjør som disse dyktige idrettsutøverne og opplev forskjellen med undertøy fra Mons Royale i skibakken.

Mons Royale

(66 varer)

Undertøy i fine farger

På Outnorth finner du et nøye utvalg sortiment av produkter fra Mons Royale for både herre og dame. Velg blant undertøy, luer og strømper. Med Mons Royale som det innerste laget ved fartsfylte aktiviteter beholder du garantert både varmen og stilen!

Behagelige klær som ikke klør

Det finnes ikke noe verre enn når lua klør i panna eller trøya stikker under skijakken. Klærne fra Mons Royale er lagd av merinoull, som er et mykt naturfiber som ikke klør mot huden. Derfor kan du kjenne deg trygg på å ha plaggene på deg nærmest kroppen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!