27624

BushCraft Survival - ID: A007652

MoraknivBushCraft Survival

Mer info

Mer om BushCraft Survival fra Morakniv

Slirekniv av svensk stål av høyeste kvalitet. Integrert tennestål og bryne.
Et skarpt blad med tydelig spiss, et integrert tennstål og en diamantbryne gjør Bushcraft Survival til den ultimate kniven for Bushcraftentusiaster. Det 3,2 mm tykke bladet i svenskt rustfritt stål (kullstål med svart belegg på den svarte varianten) holder skarpheten lenge, er svært robust mot slitasje og har høy slitestyrke. Bladets ryggslipning er spesielt utviklet for å brukes med tennstålet. På den robuste siden finnes en gjennomtenkt plass for tennstålet og med diamantbrynet blir det enkelt å slipe knivbladet. Det er enkelt å bytte de to medfølgende beltesclipsen som lar deg velge selv hvor du vil bruke din kniv. Det oransje skaftet med friksjonsgrep kompletterer Bushcraft Survival Oransje og gjør at den syns. Svart blir litt mer hemmelig.
 
Skarpt 3,2 mm tjukt blad i svenskt rustfritt stål med tydelig spiss.
Skarpt 3,2 mm tjukt blad kullstål med svart belegg som beskytter mot rust. (svart)
Værbestandigt integrert tennestål.
Integrert diamantbryne.
To beltesclips for maksimal bærekomfort.

Integrert tennestål
Gjør enkelt opp ild hvor du enn er. Du trenger bare dra knivens spesialslipede rygg langsomt og hardt langs med tennstålet. Gnisten tenner lett spritkjøkken, grill, papir, never eller tørt gress.

Den beskyttende overflaten på tennstålet må skrapes bort før du kan tenne.
Gnisten på 3000 C° gjør det enkelt å tenne ild i hvilket vær som helst.
Rekker opp til 7000 slag.
Tenner stormkjøkken og gassgriller.
Fungerer i regn og snø.
Da den har en sterk gnist kan den selv brukes som nødsignal.
Bruk den spesialslipte knivryggen med tennstålet. Bruk aldri eggen!
Egenskaper for BushCraft Survival:
Lengde blad: 109 mm
Tykkelse blad: 3.2 mm
Totallengde: 232 mm
Vekt: 229 g
I 2005 slo Frosts knivfabrikk og KJ Eriksson seg sammen og grunnla Morakniv AB. Navnet Morakniv vitner om den betydningsfulle forbindelsen mellom stedet Mora og den svenske opprinnelsen, noe som også gjenspeiler seg i knivene. Mora of Sweden er i dag en familiebedrift og selve produksjonen skjer i Östnor i Mora. Morakniv® er en favoritt blant friluftsentusiaster og et velkjent varemerke som representerer god kvalitet og svensk håndverk. Om du lever et aktivt liv i skog og mark, er Morakniv® vel verdt pengene.

Mer fra Morakniv

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!