27624

Eldris Neck Knife Kit - ID: A027816

MoraEldris Neck Knife Kit

Mer info

Mer om Eldris Neck Knife Kit fra Mora

Eldris er en kniv fra Morakniv med et 2 mm tykt og 59 mm langt blad – eller i dette tilfellet kort. Dette gjør at kniven er enkel og praktisk å oppbevare i lommen eller sekken, samtidig som den har alle fordelene i styrke og sikkerhet som følger med det faste bladet.
Bladet er laget av 12C27, et svensk rustfritt stål av høy kvalitet som er behandlet etter Moraknivs egne unike prosesser i fabrikken i Mora. Legg til dette den praktiske størrelsen på bladet som passer til mange situasjoner du møter på fotturen, campingturen eller mens du jakter. Et sikkert grep laget av to forskjellige polymerer og en klikklås gjør kniven trygg å håndtere. Perfekt for både nye og mer erfarne eventyrere.

I tillegg til en virkelig god kniv får du her også tilbehørssettet som tar Eldris til neste nivå. Paracord-snoren gjør det mulig å henge kniven rundt halsen og sekundærlåsen gjør at kniven sitter enda sikrere i sliren. Settet inneholder også en lighter som matcher størrelsen på kniven og er perfekt når det er på tide å fyre opp bålet eller brennevinskjøkkenet.
Egenskaper for Eldris Neck Knife Kit:
Laget i: Sverige
Stålkvalitet: Rostfritt stål
Knivtype: Friluftskniv
Lengde blad: 59 mm
Tykkelse blad: 2 mm
Parerstang: Nei
Totallengde: 154 mm
Vekt: 119 g
I 2005 slo Frosts knivfabrikk og KJ Eriksson seg sammen og grunnla Morakniv AB. Navnet Morakniv vitner om den betydningsfulle forbindelsen mellom stedet Mora og den svenske opprinnelsen, noe som også gjenspeiler seg i knivene. Mora of Sweden er i dag en familiebedrift og selve produksjonen skjer i Östnor i Mora. Morakniv® er en favoritt blant friluftsentusiaster og et velkjent varemerke som representerer god kvalitet og svensk håndverk. Om du lever et aktivt liv i skog og mark, er Morakniv® vel verdt pengene.

Mer fra Mora

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!