Morakniv

-
I 2005 slo Frosts knivfabrikk og KJ Eriksson seg sammen og grunnla Morakniv AB. Navnet Morakniv vitner om den betydningsfulle forbindelsen mellom stedet Mora og den svenske opprinnelsen, noe som også gjenspeiler seg i knivene. Mora of Sweden er i dag en familiebedrift og selve produksjonen skjer i Östnor i Mora. Morakniv® er en favoritt blant friluftsentusiaster og et velkjent varemerke som representerer god kvalitet og svensk håndverk. Om du lever et aktivt liv i skog og mark, er Morakniv® vel verdt pengene.

Morakniv

(47 varer)

En allsidig kniv

Morakniv® er praktisk og finnes i ulike modeller og størrelser. Liker du å fiske, er filetkniven et utmerket redskap å ha med seg på fisketuren. Dra opp abboren, sløy den umiddelbart og grill den over bålet. Vil du ha en mer «allround» kniv, finner du flere ulike modeller.

Klassisk kniv som aldri går av moten

Morakniv® er en klassiker som aldri kommer til å gå av moten, uansett hvilken modell du velger. Om det er ditt første og eneste knivkjøp, er Morakniv® et utmerket valg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!