Mountain Hardwear

-
Mountain Hardwear ble started av en liten ekstremsportsgruppe, med produkter designet av erfarne fjellfolk fremfor designere. Målet var sportsutstyr av høy kvalitet beregnet for umulige forhold. Resultatet ble Mountain Hardware og teknisk avanserte telt, klær til bruk i all slags vær samt soveposer som tåler ekstreme temperaturer. Hos Outnorth finner du soveposer, telt, jakker og annet turutstyr fra Mountain Hardwear.

Mountain Hardwear

(10 varer)

Friluftsprodukter av høy kvalitet

Produktene i Mountain Hardwares sortiment har høy kvalitet og er en nødvendighet om du liker deg utendørs på friluftseventyr! I utvalget finner du blant annet soveposer med smarte funksjoner og flott design, og soveposer som takler virkelig lave temperaturer. Om du ønsker en sovepose for flere årstider, anbefales en allround modell med impregnert dun.

Eventyrernes favoritt

Du vil raskt oppdage hvor solid konstruert Mountain Hardwears produkter er. Med en lidenskap for aktive eventyr, enten det er padling, vandring eller fiske, har de skapt produkter som holder deg varm og tørr så lenge du vil.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!