MSR

-
MSR står for Mountain Safety Research, og navnet beskriver tydelig hvilken type produkter det handler om – eventyrutstyr med høyeste sikkerhet og kvalitet. MSR ble startet av ingeniøren og fjellklatreren Larry Penberthy i Seattle i 1969 med utgangspunkt i å skape bedre og mer pålitelig utstyr. Siden den gang har MSR åpnet døren til nye og bedre eventyr.

MSR

(123 varer)

Utviklet av eventyrere, for eventyrere


Bak MSR står ingeniører og lidenskapelige eventyrere som tar utgangspunkt i egne erfaringer, og mye av produksjonen skjer fortsatt for hånd under samme tak hvor de første ideene utvikles.Bruker kunnskapen sin og innovasjoner til global forbedring


Med MSR Global Health arbeider foretaket med å utvikle innovasjoner for land med mindre resurser. Ideen sprang ut av foretakets hjelpevirksomhet etter den store tsunamikatastrofen i Sørøst-Asia i 2004. Samme innovasjoner som skapes for vanskelige utendørs- og eventyraktiviteter kan støpes om for å kunne forbedre vanskelige forhold i mer fattige områder med store grunnleggende menneskelige behov.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!