XGK-EX - ID: A029824

MSRXGK-EX

Mer info

Mer om XGK-EX fra MSR

MSR XGK-EX har i over 35 år vært et av verdens mest pålitelige multi fuel-kjøkken ved ekspedisjoner. Fungerer med mange ulike slags brensel, inklusive vanlig gass og parafin.

Den oppdaterte varianten av XGK EX tar opp arven med fantastisk ytelse, pålitelighet og bedre støtte for ulike typer brensel enn noe annet kjøkken på markedet. Kjøkkenet har en fleksibel brenselledning som gjør det mulig å pakke den mindre enn tidligere, som f.eks. stabile, utfellbare ben som gir god støtte til kasseroller og en svært effektiv flamme som koker opp vann på null tid.
Uansett hvilket flytende brensel du kommer over, fungerer det med stor pålitelighet på XGK EX-kjøkkenet, akkurat som det har gjort på mange ekspedisjoner i flere tiår.

  • Brenselpumpe, vindbeskyttelse, varmereflektor, kit, instruksjonsbok og oppbevaringspose medfølger.
  • Brenselflaske kjøpes separat
  • Doble brenselmunnstykker medfølger:
    Jet for: gass, parafin, blyfri bensin med mer
    X-Jet for: flybrensel og diesel
  • Fungerer også med white-spirit og sprit, men husk at det krever mer rengjøring enn med f.eks. gass
  • Produsert i Seattle, USA
Egenskaper for XGK-EX:
Minste koketid for 1 l vann: 2,8
Vindskjerm: Nei
Vekt: 490 g
Brenseltype: Mulitfuel
Piezo Ignitor: Nei
MSR står for Mountain Safety Research, og navnet beskriver tydelig hvilken type produkter det handler om – eventyrutstyr med høyeste sikkerhet og kvalitet. MSR ble startet av ingeniøren og fjellklatreren Larry Penberthy i Seattle i 1969 med utgangspunkt i å skape bedre og mer pålitelig utstyr. Siden den gang har MSR åpnet døren til nye og bedre eventyr.

Mer fra MSR

Vis alle Stormkjøkken

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!