Muurikka

-
Finske Muurika produserer utstyr for matlaging utendørs og er kanskje mest kjent for sin stekeplate laget av varmvalset stål. Outnorth er også forhandler av flere av Muurikas andre produkter, alt fra utstyr til røyking og ferdige Muurika-sett for å skape ditt eget utendørskjøkken. Dessuten finnes en mengde smarte tilbehør tilpasset matlaging utendørs.

Muurikka

(48 varer)

Matlaging utendørs, et eventyr i seg selv

Matlaging utendørs er en opplevelse og et eventyr i seg selv som passer like bra på fjellet som hjemme på gårdsplassen for deg som søker en mer naturnær matopplevelse i hverdagen. I Norge kommer grillen fram før telen har gått ut av marka, så at vi liker matlaging utendørs er det ingen tvil om. Har du ikke prøvd, kan du være sikker på at mat som lages ute i naturen er noe helt annet en hjemme på kjøkkenet, og det er så mye mer enn bare å grille. Med Muurikas matlagningsutstyr kan du ta matlagingen i det fri til helt nye høyder.

Høy kvalitet for alle årstider

Muurika er kjent for sin høye kvalitet og sies å kunne holde i generasjoner for den som tar godt vare på utstyret sitt. Muurikas høykvalitative utstyr for matlaging kan brukes under alle årstider. Skap ditt eget sommerkjøkken eller lag mat over åpen ild midt på vinteren.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!