Muurikka Gassbrenner

(2 varer)

Gassbrennere til Muurikka for store og små utendørskjøkken

Her finner du gassbrennere til det utstyret du allerede har eller det du trenger for å begynne oppbygningen av ditt helt egne utendørskjøkken.

I Muurikkas sortiment av gassbrennere finner du de litt større D400 og D500 med to flammer for jevnest mulig oppvarming. Muurikka D400 passer for eksempel bra til selskapets egne 48 eller 58 cm stekehelle. Muurikka D500 passer til den store Muurikka 78 cm. Den litt mindre brenneren D300 har én flamme og inngår blant annet i Muurikkas sommerkjøkken. Den fungerer også godt til stekehellene i 32 og 48 cm, samt til Paella 50 cm.

En gassbrenner kan med fordel brukes som komplement til eller i stedet for grill, ikke minst for deg som vil ha litt større muligheter med matlaging utendørs. Muurikkas gassbrennere blir raskt varme og er deretter enkle å justere etter ønsket effekt. Brennerne er utstyrt med vindbeskyttelse for å beskytte flammen fra vind og for å hindre at den kommer utenfor.

Lag mat med råvarer direkte fra naturen

Å lage mat ute i naturen er en spesiell følelse. Å lage mat med gassbrenner og en fin stekehelle gjør også at mulighetene blir mange flere enn ved for eksempel grilling. La deg inspirere av naturen og kanskje befinner du deg til og med på en plass hvor du kan la omgivelsen være ditt eget skap fylt med ferske råvarer, som for eksempel sopp direkte fra skogen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!