Muurikka Røker

(1 varer)

Røkt mat er en smaksopplevelse som er vanskelig å avslå. Å røyke sin egen mat ute i naturen befinner seg dessuten i en klasse for seg. Husk at det er akkurat utendørs disse røykerne skal brukes, og intet annet sted. Hos oss finner du flere ulike varianter av røykere fra Muurikka til en god pris.

Hva kan man røyke?

Hvis du liker røkt mat er det egentlig bare fantasien som setter grenser for hva man kan røyke, men en klassiker er fortsatt å røyke fisk. Selv kylling og kjøtt er godt å røyke, ikke minst viltkjøtt. På Muurikkas hjemmeside finner du inspirerende oppskrifter på røkt mat slik at du enkelt kommer i gang.

Elektrisk røyker eller røykeske?

Muurikka har flere ulike røykere å velge mellom avhengig av hva som passer deg. Med en Muurikka El-røyk (1100W eller 1200W) trenger du ikke gassbrenner eller åpen ild og kan enkelt røyke eller steke for eksempel kjøtt, fisk eller grønnsaker. Den er klar til å brukes som den er og kommer med bruksanvisning og røykspon. Muurikka El-røyk er laget av rustfritt stål og er lett å rengjøre. Den er ikke bare en røyker som fungerer uten ild, men kan også brukes som utendørsovn.

Muurikka røykeske eller røykovn krever ingen elektrisitet og kan dermed brukes overalt der man kan lage bål eller hvor det finnes en grill. Røykesken er laget av rustfritt stål. Rister og plater følger med.

Blant Muurikkas verktøy for røyking finnes også røykbalje, røyksylinder og ulikt tilbehør som røykspon og grillkorg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!