Muurikka Stekeheller

(22 varer)

Finske Muurikka lager utstyr og redskap for ulike typer matlaging utendørs. Mest kjent er de for sine store stekeheller i varmvalset stål. Muurikka stekehelle kommer i størrelsene 32 cm, 48 cm, 58 cm, 78 cm og 100 cm. De passer til både små og store friluftkjøkken, og kan kjøpes med eller uten stativ og brenner.

Uendelige matlagingsmuligheter utendørs

Stekehellen fra Muurikka er helt klart en klassiker, og brukes av så vel friluftentusiaster som kokker. Stekehellen er svært allsidig og bruksområdene er derfor mange, til forskjell fra en grill hvor man ofte blir begrenset.

En av utfordringene med grilling er at maten lett kan bli tørr. Med en stekehelle er det enklere å tilberede maten uten å miste saftigheten. Ettersom maten ikke tilberedes på en rist, vil ikke marinade og lignende renne ned i ilden. Det blir også mye enklere å steke grønnsaker og annet i mindre størrelser som ellers lett ramler mellom grillens riller.

Vedlikehold av Muurikka stekehelle

Stekehellen bør alltid rengjøres etter bruk for best og lengst holdbarhet. Det er dessuten enklere å gjøre den ren når den fortsatt er varm og maten ikke har rukket å tørke inn. Tenk dog på at det medfører risikoer å helle vann på en altfor varm panne med olje eller fett liggende igjen. Det kan skape en voldsom reaksjon som gjør at væske skvetter opp, hvilket er lett å brenne seg på.

Hell vann i pannen etter at du har sørget for at det ikke er noe gjenværende fett i den. Kok opp vannet og gjør rent, tørk deretter av pannen med tørkerull. Etter rengjøringen er det alltid bra å smøre pannen med et tynt lag matolje.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!