Muurikka Stekepanner

(24 varer)

Muurikka er mest kjent for sine klassiske stekepanner, men produserer også noe mer mobile stekepanner med lignende egenskaper. Hos oss finner du de fleste, avhengig av hvordan og hvor maten skal tilberedes. Fra finske Muurikka finnes også en mengde tilbehør til friluftkjøkkenet.

Store muligheter for utendørskjøkkenet

Muurikkas stekepanner kommer med eller uten ben og i flere ulike størrelser. For den lille utflukten er Muurikka Picknick perfekt for deg som vil kunne gjøre mer enn å grille pølser over ilden. Det følger også en smart pose med som gjør at du ikke skitner til den øvrige forpakningen din når det er på tide å gå videre. For deg med litt høyere krav finnes Muurikka Paella og Muurikka Wok i størrelser om 40, 50 og 60 cm. Flere varianter er non-stick-belagte slik at ingenting fester seg i dem. Flere av disse stekepannene er også såpass dype at man utmerket kan lage supper i dem.

Godt utstyr til ditt mobile kjøkken

En stekepanne er ikke så stor og kan dermed være med på turen, med mindre du skal bestige fjell. Ta med det mobile kjøkkenet, på for eksempel en pulk om vinteren slik at du kan lage magiske måltider midt ute på fjellet.

De fleste av Muurikkas stekepanner er tilpasset matlaging utendørs, for eksempel over åpen ild eller med gassbrenner. Ulike stekepanner har dog ulike egenskaper og bruksområder, så være nøye med å lese hva de kan brukes til før de tas i bruk.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!