Mosquito Spray - ID: A054447

Julefest
20% - KODE

MyggaMosquito Spray

Mer info

Mer om Mosquito Spray fra Mygga

Mosquito Spray fra Mosquito beskytter effektivt mot mygg både i Sverige, men også mer eksotiske steder rundt om i verden. Denne sprayen er lett å påføre huden og gir god dekning. Med Mosquito Spray får du også beskyttelse mot ubehagelige flått fordi Mosquito Spray reduserer risikoen for å bli bitt betydelig. Det gir effektiv beskyttelse mot mygg i minst 8 timer.
Mosquito Spray er Sveriges ledende myggmiddel i mange år og er tilgjengelig både som roll on, stick og spray for å dekke ulike behov og ønsker. Innhold: 75 ml.

  • Inneholder en kombinasjon av forskjellige ekstrakter av planteoljer fra lavendel, geranium og flere typer roser.

Egenskaper for Mosquito Spray:
Vekt: 75 g
Volum: 75 ml
Mygga er Sveriges ledende leverandør av myggmiddel. Og det er en grunn til at de har denne posisjonen – produktene fungerer og er lette å like. Det er en serie effektive insektmidler mot mygg og flått. Mygg er tilgjengelig som roll-on, stikk, spray og flåttspray. Alt for at du skal kunne finne det produktet som passer deg best.

Mer fra Mygga

Vis alle Myggbeskyttelse

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!