New Balance

-
I over 100 år har det ikoniske foretaket New Balance kledd idrettsstjerner og våre føtter med kvalitetsrike treningssko. New Balances slagord «we were born to move» viser tydelig hva som er firmaets visjon, nemlig å hjelpe deg med å nå dine treningsmål – uansett hva målene er – ved hjelp av kvalitative produkter. Men New Balance er ikke bare treningssko. De har også modeller som har blitt trendy hverdagssneakers og som finnes på annenhver fot på gaten i dag.

New Balance

(8 varer)

Skoene som hjelper deg nå dine mål

På Outnorth finner et stort og nøye utvalgt sortiment av sko fra New Balance. Uansett om du løper på profesjonelt nivå eller er hverdagsmosjonist, håper vi du finner et par sko som er perfekte for dine svette eventyr. Invester i et par slitesterke og profesjonelle løpesko, og opplev hvor enkelt det er å løpe. Med riktig utstyr når du målene dine mye raskere.

Finn dine favoritter

Finn dine favoritter blant vårt New Balance-sortiment. Her finner du løpesko i flere ulike modeller, farger og design for både herre og dame. Stikk ut i løpesporet med et par fine og funksjonelle løpesko fra New Balance, og ta treningen opp til et helt nytt nivå!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!