Nikwax

-
Ideen til Nikwax oppsto i Kent av Nick Brown, som allerede ved tiårsalderen startet å gå turer med faren sin. Da han stadig ble skuffet over impregneringsproduktene han brukte for å beskytte støvlene sin mot vann, bestemte han seg for å lage en egen oppskrift på impregnering. Da han var omtrent tjueto år, begynte Nick å selge sin egen impregneringsvoks, og resten er historie.

Nikwax

(27 varer)

Riktig impregnering for dine sko

Når du investerer i et par dyre vandrestøvler, vinterstøvler eller lignende, er impregnering en nødvendighet. Dersom du tar vare på skoene dine på riktig måte, holder de lenger, og på Outnorth finner du flere ulike Nikwax-produkter for forskjellige formål. For å holde skinnskoene dine i god stand lenger, anbefaler vi en mokkabørste som supplement til impregneringen.

Velg blant ulike produkter

I Nikwax sitt sortiment finner du flere impregneringsprodukter, ikke bare for sko. Her finner du blant annet skyllemiddel som fungerer som en innebygd deodorant på tettsittende klær for å unngå bakterier og dårlig lukt. Du finner til og med impregnering som bedrer ytelsen på bomullstekstiler, for eksempel på teltduken eller jakken din. Ta en titt gjennom vårt sortiment og finn riktig type impregnering for dine behov.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!