BaseFresh - ID: NWIFI

NikwaxBaseFresh

Mer info

Mer om BaseFresh fra Nikwax

Nikwax Basefresh er et skyllemiddel som kan brukes sammen med alle typer vaskemiddel. Basefresh fungerer som en innebygget deodorant på kroppsnære klær.
Med Basefresh slipper du tilveksten av bakterier, og dermed dårlig lukt på alle typer materiale som du bærer nær kroppen. Det gjør til og med at klærne transporterer bort fukten fra kroppen enda fortere, og tørketiden på klærne minsker med opp til 90%. Alt dette på en helt vannbasert og miljøvennlig måte.
 
300 ml 
Egenskaper for BaseFresh:
Volum: 300 ml
Ideen til Nikwax oppsto i Kent av Nick Brown, som allerede ved tiårsalderen startet å gå turer med faren sin. Da han stadig ble skuffet over impregneringsproduktene han brukte for å beskytte støvlene sin mot vann, bestemte han seg for å lage en egen oppskrift på impregnering. Da han var omtrent tjueto år, begynte Nick å selge sin egen impregneringsvoks, og resten er historie.

Mer fra Nikwax

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!