NikwaxFootwear Cleaning Gel

Footwear Cleaning Gel - ID: NW821

Mer info

Mer om Footwear Cleaning Gel fra Nikwax

Nikwax Footwear Cleaning Gel er et rengjøringsmiddel for alle typer friluftssko. Bruk det før impregnering, så får du et perfekt resultat! Fungerer utmerket på Gore-Tex-sko. Footwear Cleaning Gel er et miljøvennlig og vannbasert middel som fjerner smuss og forlenger levetiden på skoen.

Egenskaper for Footwear Cleaning Gel:

 • Rengjøringsmiddel for sko i lær, nubuck og semsket skinn
 • Volum: 125 ml

 

Ideen til Nikwax oppsto i Kent i Skottland av Nick Brown, som allerede ved tiårsalderen startet å gå turer med faren sin. Da han stadig ble skuffet over impregneringsproduktene han brukte for å beskytte støvlene sin mot vann, bestemte han seg for å lage en egen oppskrift på impregnering. Da han var omtrent tjueto år, begynte Nick å selge sin egen impregneringsvoks, og resten er historie.

Mer fra Nikwax

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!