Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) - ID: A006205

NorrønaFalketind Gore-Tex Jacket W (2016)

Størrelseguide Mer info

Mer om Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) fra Norrøna

Noen fjell får en høyere status. Noen fjell blir nasjonale symboler. Slik som Falketind (2067 moh.) – denne ruvende kjempen i Vest-Jotunheimen, karakterisert som Norges vakreste fjell av dikteren Aasmund Olavsson Vinje. Toppen ser utilgjengelig ut fra alle himmelretninger, omgitt som den er av høye stup og dype bresprekker. Likevel er fjellet og omgivelsene en fantastisk arena for mangfoldige aktiviteter, sommer som vinter, og det er denne fleksibiliteten som best beskriver våre falketind produkter; fleksible, tekniske og superlette. Om du foretrekker å gå på tur, buldre eller mer utfordrende tinderangling, er falketind produktene laget for å tåle utfordringene naturen har å by på, uavhengig av vær.

GORE-TEX® med strikket interlock backer: produkter med denne unike 3-lags-konstruksjonen er laget for en lang rekke utendørsaktiviteter året rundt. Denne 3-lags GORE-TEX®-en har en GORE-TEX®-membran limt til et meget pustende yttermateriale og et utrolig komfortabel strikket interlock innerfôr. Fordelen: komfortabelt i både varmt og kaldt vær, og ingen bevegelse mellom de tre lagene, noe som betyr mindre slitasje og enda bedre holdbarhet.

Bruksområder

Turgåing, Skitopptur, Storfjellsklatring, Klatring, Fjelltur, Brevandring.


35% Polyamide, 41% Polyester, 24% Polytetrafluoroethylene
Egenskaper for Falketind Gore-Tex Jacket W (2016):
Membran: GORE-TEX
Vekt: 420 g
Hovedmateriale: Syntetisk
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 3 stk
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Ja
Pit zips: Ja
Kvalitet, funksjon, bærekraft og design siden 1929. Norrøna er en norsk familiebedrift som ble grunnlagt i 1929, og spesialiserer seg på klær og utstyr til friluftslivet. De styres av behovene til polfarere, frikjørere, fjellklatrere og eventyrere, og utvikler førsteklasses outdoor-utstyr med naturen som laboratorium. Vår visjon er «Velkommen til naturen». Naturen er vår motivasjon, den er boltreplassen vår og drivkraften i alt vi gjør. Vi inspireres av den uforutsigbare, men magiske villmarken i Norge, og vår misjon er å skape kvalitetsprodukter på en så miljøvennlig måte som mulig, med alle de nødvendige detaljene, slik at alle kan nyte naturen. Vår tradisjon - I 1929 begynte friluftsentusiasten Jørgen Jørgensen sitt arbeid for å skape de beste friluftsproduktene. I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med tilhold i Norge. Siden vi er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår. Vårt testteam - Helt siden starten har vår filosofi vært å omfavne kunnskapen og erfaringen til de mest aktive friluftsentusiastene. Derfor har vi alltid hatt et tett samarbeid med vårt allsidige team av ambassadører, testere og eventyrere når vi utvikler produktene våre. Mange av modellene er direkte resultater av dette nære samarbeidet og den lange prosessen for å sikre at vi utstyrer friluftselskere med funksjonelle produkter av høy kvalitet. Vårt håndverk - Håndverket har alltid vært en viktig byggestein i produktutviklingen. Alle produktene er designet hos Norrøna like utenfor Oslo, fra idé til utforming. De fleste produktene gjennomgår en tre år lang designprosess, noe som gir adskillige timer med testing, justeringer, nye tester og enda flere justeringer, før plaggene og utstyret er klart for eventyr med sine nye eiere. Vårt ansvar - Siden selskapet vårt er tuftet på kjærligheten til naturen, har ansvaret for miljøet vært en del av vårt DNA helt siden starten. Rettferdig handel og bærekraft er viktige deler i vår verdikjede. Vi er fullstendig åpne om prosessene våre for å redusere det miljømessige fotavtrykket og skape en positiv forskjell. «Vi mener at man er nødt til å drive et selskap med en bærekraftig plattform, og hver dag anstrenger vi oss for å forbedre, utforske og inspirere for å ta vare på naturen vår.» Jørgen Jørgensen

Mer fra Norrøna

Vis alle Skalljakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!