NorrønaFalketind Gore-Tex Jacket W (2016)

  Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) - ID: A006205

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) fra Norrøna

  Noen fjell får en høyere status. Noen fjell blir nasjonale symboler. Slik som Falketind (2067 moh.) – denne ruvende kjempen i Vest-Jotunheimen, karakterisert som Norges vakreste fjell av dikteren Aasmund Olavsson Vinje. Toppen ser utilgjengelig ut fra alle himmelretninger, omgitt som den er av høye stup og dype bresprekker. Likevel er fjellet og omgivelsene en fantastisk arena for mangfoldige aktiviteter, sommer som vinter, og det er denne fleksibiliteten som best beskriver våre falketind produkter; fleksible, tekniske og superlette. Om du foretrekker å gå på tur, buldre eller mer utfordrende tinderangling, er falketind produktene laget for å tåle utfordringene naturen har å by på, uavhengig av vær.

  GORE-TEX® med strikket interlock backer: produkter med denne unike 3-lags-konstruksjonen er laget for en lang rekke utendørsaktiviteter året rundt. Denne 3-lags GORE-TEX®-en har en GORE-TEX®-membran limt til et meget pustende yttermateriale og et utrolig komfortabel strikket interlock innerfôr. Fordelen: komfortabelt i både varmt og kaldt vær, og ingen bevegelse mellom de tre lagene, noe som betyr mindre slitasje og enda bedre holdbarhet.

  Bruksområder

  Turgåing, Skitopptur, Storfjellsklatring, Klatring, Fjelltur, Brevandring.


  35% Polyamide, 41% Polyester, 24% Polytetrafluoroethylene
  Egenskaper for Falketind Gore-Tex Jacket W (2016):
  Membran: GORE-TEX
  Vekt: 420 g
  Hovedmateriale: Syntetisk
  Hette: Fast
  Membranteknikk: 3-lags
  Antall lommer: 3 stk
  Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
  Stretch: Nei
  Justerbar midje: Ja
  Forsterkte partier: Ja
  Pit zips: Ja
  Norrøna er for deg som liker lekent design og farger, samt høy kvalitet og funksjon. Norrøna lager fantastiske produkter på sin egen måte, for folk med en aktiv livsstil. Norrønas produktutvikling er ekstrembrukerdrevet: De lager produkter som testes ut på noen av de mest krevende brukerne på planeten. Når de er fornøyde vet Norrøna at produktene er gode nok til bruk under de meste krevende forhold, innen hver aktivitet. Finishen på produktene fra Norrøna er alltid i toppklasse, og det samme gjelder selvsagt funksjon og kvalitet. Norrøna produserer klær for friluftsfolk, enten det være seg fjellvandreren, eventyreren eller for deg som bare vil ut og løpe en runde. Velger man Norrøna vet man at klærne og produktene tåler de tøffeste forholdene. Norrøna er en familiebedrift i fjerde generasjon. Jørgen Jørgensen var en person som elsket å være utendørs allerede i 1929, og som ikke kunne finne gode og holdbare friluftslivprodukter som taklet Norges varierende klima. Med enkle innovative løsninger som lærreimer og bomullsklær, begynte han på veien mot å lage ultimate produkter for høypresterende friluftsmennesker. I dag er klærne like vanlige i skogen og fjellet som i bymiljøet hvor de lyser opp med sine glade farger.

  Mer fra Norrøna

  Vis alle Skalljakker

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!