NorrønaFalketind Gore-Tex Pants W (2016)

  Falketind Gore-Tex Pants W (2016) - ID: A006206

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Falketind Gore-Tex Pants W (2016) fra Norrøna

  Vår mest allsidige vanntette og pustende helårsbukse. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne buksen er utviklet for alle typer klatreaktiviteter, og er både vid nok for randoneestøvler og smal nok for stegjern. Laget av et spesialutviklet GORE-TEX-stoff med et lettbørstet, komfortabelt innerstoff og høy RET 5 pusteevne. Utstyrt med kritiske detaljer som Custom-fit system i livet, ¾ glidelås i siden, integrert gamasjekrok, forsterkninger på innsiden av leggene, og lomme på låret. SHELL: 35% Polyamide, 41% Polyester, 24%
  Polytetrafluoroethylene   Egenskaper for Falketind Gore-Tex Pants W (2016):
  Glidelås nederst på beinet: Ja
  Hovedmateriale: Polyester
  Membran: GORE-TEX
  Vanntett: Ja
  Vekt: 407 g
  Fôr: Ufôrede
  Membranteknikk: 3-lags
  Antall lommer: 3 stk
  Stretch: Nei
  Forsterkte partier: Ja
  Bib: Nei
  Bukseseler: Nei
  Tapede sømmer: Ja
  Buksesmekk: Ja
  Norrøna er for deg som liker lekent design og farger, samt høy kvalitet og funksjon. Norrøna lager fantastiske produkter på sin egen måte, for folk med en aktiv livsstil. Norrønas produktutvikling er ekstrembrukerdrevet: De lager produkter som testes ut på noen av de mest krevende brukerne på planeten. Når de er fornøyde vet Norrøna at produktene er gode nok til bruk under de meste krevende forhold, innen hver aktivitet. Finishen på produktene fra Norrøna er alltid i toppklasse, og det samme gjelder selvsagt funksjon og kvalitet. Norrøna produserer klær for friluftsfolk, enten det være seg fjellvandreren, eventyreren eller for deg som bare vil ut og løpe en runde. Velger man Norrøna vet man at klærne og produktene tåler de tøffeste forholdene. Norrøna er en familiebedrift i fjerde generasjon. Jørgen Jørgensen var en person som elsket å være utendørs allerede i 1929, og som ikke kunne finne gode og holdbare friluftslivprodukter som taklet Norges varierende klima. Med enkle innovative løsninger som lærreimer og bomullsklær, begynte han på veien mot å lage ultimate produkter for høypresterende friluftsmennesker. I dag er klærne like vanlige i skogen og fjellet som i bymiljøet hvor de lyser opp med sine glade farger.

  Mer fra Norrøna

  Vis alle Skallbukser

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!